Надщерблені колодязі на Злуки залатають у найближчі дні (Фото)

Ями край дороги на проспекті Злуки, на які «МедіаТОРу» скаржились тернополяни – це не провалля, а відкриті дощоприймальні колодязі, пояснюють в міському управлінні ЖКГ, благоустрою та екології.  Щоправда, визнають: в такому стані плити бути не мають.  Вони обсипались і утворили більший отвір. Тому вже у найближчі дні їх відремонтують працівники КП «Міськшляхрембуд».

Колодязі без решіток для збирання дощових вод на цій території – необхідність, пояснює заступник начальника управління Андрій Дроздовський, адже це найнижча точка ділянки, тому навантаження під час дощів на неї велике. Решітки, каже чиновник,  постійно забиваються сміттям і листям.

Аби стічні води безперешкодно стікали, ці колодязі, а таких поряд два, мають залишатись частково відкритими. Ні автомобілістам, ані пішоходам такі об’єкти не загрожують, запевняють комунальники.

Попередня стаття

За відсутність дітей на уроках батьки відповідатимуть перед поліцією

Наступна стаття

Кременецькі школярі хотіли вкрасти корзину від «Оглядового колеса»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.