Виявити та знешкодити: на Тернопільщині проведуть антитерористичні операції

 

Антитерористичні та контрдиверсійні тактико-спеціальні навчання відбудуться 27-29 вересня. Силовики виявлятимуть і знешкоджуватимуть групи умовних диверсантів у кількох місцях Тернополя і області. Під час відпрацювання завдань залучатиметься спецтехніка і озброєні правоохоронці. На окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму пересування людей і транспортних засобів.

Правоохоронці звертаються до громадян із проханням не втрачати пильність, адже в цей час поряд із навчальними об’єктами у регіоні можуть діяти реальні злочинці. У випадку виявлення небезпечних присторіїв, прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб невідкладно повідомити за номером гарячої лінії УСБУ (0352) 52-90-00 або 102. Повідомляє УСБУ в Тернопільській області.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині у будинку АТОвця вибухнула граната: чоловік загинув (Фото)

Наступна стаття

Сусіди не вірять у самогубство 30-річного поліцейського, який підірвався на гранаті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.