На Вінниччині евакуювали тридцять тисяч людей

На арсеналі в Калинівці Вінницької області, де сталися вибухи, зберігається 188 тис. тонн боєприпасів (10 тис. умовних вагонів) на площі 60 га. Про це повідомляє місцевий сайт 0432.ua. Зазначається, що серед них – ракети системи залпового вогню “Смерч”, “Ураган” і “Град”. У той же час в Генштабі заявили, що на території складу боєприпасів у Калинівці Вінницької області площа пожежі становить близько 10 відсотків від загальної площі арсеналу. В половині охоплених вогнем сховищ боєприпаси відсутні. Читайте також Вибухи в Калинівці: на поготові 150 пожежників та майже сто рятувальників (фото) Як відомо, пожежа на складах боєприпасів у Калинівці Вінницької області розпочалася близько 22:00 26 вересня. По тривозі підняті всі сили служби, в тому числі, і керівництво. В уряді не виключають, що причиною пожежі в Калинівці могли бути зовнішні чинники. На даний момент евакуйовано 28,3 тисячі осіб, є постраждала. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Понад 10 тисяч гривень здали тернополяни на впорядкування кладовищ

Наступна стаття

Тернопільські рятувальники ліквідовуватимуть наслідки вибуху на Вінниччині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.