Партія «Громадянська позиція» готова до об’єднання (НАЖИВО)

Парламент себе дискредитував, виправляти ситуацію треба шляхом перевиборів. Нам потрібні дострокові вибори.

На думку Анатолія Гриценка, домогтися цього можна двома способами: добровільним або примусовим.

«Як добитися перевиборів? Варіантів два. Перший – це спокійне прийняття рішення. Другий варіант – це коли прийдуть і виженуть. Я – за спокійний варіант», – сказав Гриценко і наголосив, що при цьому важливо, щоб перевибори відбулись за новим виборчим законодавством.

«Я хотів би, щоб парламент змінився якісно і максимально. Для цього треба змінити виборчу систему і необхідні ті 225 округів, де практично купуються мандати, ту мажоритарну частину – скасувати. І тут у нас з вами є моральне право і основа для того, щоб вимагати цього і від Порошенка, і від нинішнього парламенту», – зазначив політик.

Також Анатолій Гриценко заявив, що готовий до об’єднання з іншими політичними силами.

«Ми можемо пройти окремо, але ні на що не впливати. Але ж наша мета зробити те,  що обіцяємо. Для цього потрібно об’єднатися», – зауважив Анатолій Гриценко.

Прес-конференцію політика «Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО. Залишити запитання до Анатолія Гриценка можна на сторінці телеканалу в Facebook та у коментарях під матеріалом.

Попередня стаття

Візит на Тернопільщину Анатолія Гриценка (НАЖИВО)

Наступна стаття

Україні потрібно повернути Крим, – Анатолій Гриценко (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.