Поєднувати материнство з кар’єрою вчитимуть тернополянок на фестивалі «BestMama» (Відео)


Ділова жінка може бути відмінною мамою. При правильній організації свого часу працюючі тернополянки можуть виховати гарних діток і мати успішну кар’єру. У цьому переконана засновниця клубу «BestMama» Людмила Муринська. Цю організацію жінка заснувала цьогоріч на День матері і на сьогодні  встигла об’єднати довкола нього понад сотню успішних мам, всі вони працюючі і виховують дітей.

Цими вихідними членкині клуби організовують жіночий фестиваль для таких же зайнятих тернополянок. Закликають мам одівати ділові сукні і приходити з дітками. Фестиваль триватиме весь день. Жінки матимуть змогу поринути в атмосферу саморозвитку, прислухатись до себе, зрозуміти в якому напрямку іти далі, познайомитись з цікавими людьми.

На фестивалі діятимуть майстер-класи для мам та дітей, Beauty-зона. Також виступлять відомі українські спеціалісти в області психології, гінекології. Учасниці матимуть змогу проконсультуватись у дієтолога і взяти участь у розіграші призів.  Головною темою дійства є розгляд жінки як особистості і її балансу між сім’єю та кар’єрою.

  • Сучасним мама потрібнотрішки часу, аби відпочити, набратися сил. Цей час завжди важко знайти. На нашу фестивалі ми намагатимемося знайти  баланс між роботою, дітьми та особистим життям. Основною частиною фестивалю є спікери, які й дадуть відповіді на ці важливі питання, – зауважила  засновниця «ClubBestMama» Людмила Муринська.

Попередня стаття

Тернопільські військовослужбовці отримуватимуть більше грошей

Наступна стаття

На Тернопільщині дітей без вакцинації не доспускатимуть до навчання

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.