З наступного тижня тернопільські школярі отримуватимуть соціальні картки (НАЖИВО)


Соціальні картки діятимуть з 1 жовтня. До цього час у громадському транспорті буде встановлено спеціальні термінали. Вони стоятимуть при вході. Така система оплати розвантажить роботу контролерів. Проте діятиме служба контроль, яка перевірятиме пасажирів.

Наразі виготовлено 5 тисяч карток. Зокрема школярі отримають їх з наступного тижня. Також 34 тисячі містян подали документи на виготовлення проїзного документу. 30% –  отримають їх безкоштовно.

  • Проїзний електронний квиток, який запроваджується, розрахований на 99 поїздок. Він являє собою «гаманець», на який громадяни перераховуватимуть кошти, – каже директор ТОВ «Системний зв’язок» Віталій Васильків.

Варто зазначити, що поповняти даний квиток громадянам радять невеликими сумами. Адже у разі його втрати, відновити баланс буде не можливо. Повернути кошти можна буде лише на іменний, тобто персифікований, електронний квиток.

Попередня стаття

«Картку тернополянина» виготовили для 34 тисячі містян (НАЖИВО)

Наступна стаття

У селах Тернопільщини запрацюють реєстратори (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.