На Львівщині чоловік насмерть збив тернополянина і втік з місця ДТП

ДТП сталося 29 вересня у селищі Підбуж Львівської області. Водій невстановленого авто здійснив наїзд на чоловіка та втік з місця події.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 43-річний житель Тернопільщини загинув, отримавши тяжкі тілесні ушкодження.

Поліція встановлює обставини ДТП, місцезнаходження транспортного засобу та особу зловмисника, який втік з місця події.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Вчинення цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Якщо хтось став свідком цієї дорожньо-транспортної пригоди або володіє інформацією про неї, просимо зателефонувати на оперативну лінію «102», – коментують ситуацію у відділі комунікації поліції Львівської області.

Попередня стаття

З 1 жовтня водії повинні вмикати фари вдень

Наступна стаття

Рух потягів через Тернопіль відновили. Станції працюють у посиленому режимі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.