На перехресті «Гола баба» обіцяють встановити 8 світлофорів (Фото)

На Тернопільщині відремонтовано доріг на суму понад 180 млн. грн. Про це під час прес-конференції «Автомобільні шляхи області: стан, перспективи, розвиток» зауважив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Цьогоріч буде повністю відремонтована дорога Тернопіль-Львів.

Цю ділянку дороги ми плануємо завершити до 1 листопада. Також до кінця жовтня плануємо завершити ремонт дамби Тернопільського ставу. Вже відремонтовано 320 м. однієї полоси та тривають роботи на іншій частині дороги. Є проблеми з доставкою матеріал. Залізниця невчасно їх постачає, – зауважив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Також дорожники обіцяють взятися за неспокійне перехрестя на Теребовлянщині, більш відоме під народною назвою «Гола баба». Оскільки на данному відрізку дороги часто стаються ДТП, там обіцяють встановити одразу 8 світлофорів.
Нагадаємо, у приміщенні ВО «Автомайдан» триває прес-конференція «Автомобільні шляхи області: стан, перспективи, розвиток». Під час заходу планують розглянути такі питання:

1. Стан автомобільних доріг в Тернопільській області та освоєння коштів підрядниками ремонтних робіт.
2. Перспективи ремонту та обслуговування доріг в Тернопільській області в умовах децентралізації (включно із розглядом аспектів змін, пов’язаних із початком використання новітніх систем для управління витратами)
3. Представлення програми Bad Roads – карти якості доріг.
Мета заходу – побудова конструктивного діалогу громадськості зі спеціалістами щодо стану автомобільних доріг області, а також спільний пошук шляхів покращення обслуговування та ремонту доріг Тернопільщини.

За подією слідкує знімальна група Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР». Деталі згодом.

Попередня стаття

На Тернопільщинці правоохоронці вилучили десять кілограм макової соломки

Наступна стаття

В’язниця через ревнощі: на Тернопільщині чоловік вбив товариша

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.