Літня тернополянка перерізала вени на обох руках

Фото з соцмереж

У Тернополі 78-річна жінка намагалася покінчити життя самогубством. Випадок стався 2 жовтня близько 14:00 на вулиці Збаразькій. Тернополянка перерізала вени на обох руках. Її госпіталізували

Про спробу суїциду правоохоронцям повідомили медпрацівники. До медичного закладу із  різаними ранами обох кінцівок потрапила тернополянка 1939 року народження. Нанести шкоду своєму здоров’ю жінка намагалася звичайним ножем. На щастя самогубству вдалося запобігти, – повідомляють у  прес-службі патрульної поліції Тернополя .

Попередня стаття

Через подарунок батька, син Сергія Притули опинився в лікарні

Наступна стаття

На реставрацію Бучацької ратуші виділять більш ніж 10 мільйонів гривень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.