Три тисячі за кесарів розтин – «ціна» пологів у Тернополі

Лікар пологового будинку Тернополя провела кесарів розтин одній з пацієнток. Відтак, вирішила, що за виконану роботу їй належить винагорода. Про це вона повідомила чоловіка, коли він прийшов дізнатися про стан дружини. Три тисячі гривень медик вимагала принести до моменту виписки породіллі.

Під час отримання хабара зловмисницю затримали. За скоєний злочин лікаря може очікувати штраф – від 250-ти до 500-т неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А також  громадські роботи  або позбавлення волі на два роки. Покарання визначить суд. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

За вбивство продавчині на Тернопільщини злочинця ув’язнили на 15 років

Наступна стаття

Щоб врятувати Держархів, уряд виділив 26 мільйонів гривень

4 Comments

    Avatar
  • Якби правоохоронці захотіли, то у нас в Тернополі в пологовому лікарів не залишилося. Бо хабарі беруть усі, і вимагають майже всі.

  • Avatar
  • Да-да ще один хабарник хірурх дитячої поліклініки Стоян Олег Омельянович
    Людина без принципів відсутні аморальні принципи

  • Avatar
  • Так чули про того нелюда
    Дитина була в тяжкому стані рішали останні секунди а він не почав операцію поки не договорився за хабар

  • Avatar
  • Так чули про того нелюда Дитина була в тяжкому стані рішали останні секунди а він не почав операцію поки не договорився за хабар

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.