За вбивство продавчині на Тернопільщини злочинця ув’язнили на 15 років

Вбивця 23-річної Тетяни Войтович, яка працювала продавцем у Теребовлі, проведе за ґратами 15 років з конфіскацією майна. Вирок виніс Борщівський районний суд. Трагедія сталася ще 15 січня 2015 року. Близько 18-ої години засуджений проник у павільйон та кілька разів ударив продавчиню ножем. Вбивши її, викрав майже 3 тисячі гривень. За інформацією правоохоронців, злочинець неодноразово був судимий за тяжкі злочини. Вирок набрав законної сили 1 жовтня 2017 року. Оприлюднили  матеріали у Єдиному державному реєстрі судових рішень у вересні. Повідомляє  прес-служба Тернопільського обласного апеляційного суду.

Попередня стаття

Спалах кору: На Тернопільщині дітей без щеплення грозяться не пускати до шкіл та дитсадків (Відео)

Наступна стаття

Три тисячі за кесарів розтин – «ціна» пологів у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.