Тернопільським пенсіонерам урізноманітнять дозвілля (Відео)


Для тернополян похилого віку стартував соціальний проект. Двічі на тиждень для пенсіонерів проводитимуть майстер-класи, зустрічі з письменниками та навіть дискотеки. Дійство проходитиме на базі центру дозвілля та молодіжних ініціатив ім. О.Довженка

В нас проживає 54 тисячі людей пенсійного віку. Звісно, в першу чергу про пенсіонерів повинна дбати держава. Але вони потребують живого спілкування, хочуть бути почутими, ділитися своїми враженнями. Тому важливо об’єднувати таких людей, шукати для них спільні інтереси, – зауважила начальник управління Пенсійного фонду України в Тернополі Тетяна Глух.

Перша така зустріч уже відбулася. Тернополяни переглянути фільм «Жива». Враження – незабутні, тому вже чекають на наступну зустріч.

Ми створили майданчик для спілкування різних поколінь. Адже коли запитували у наших літніх тернополян про їхні проблеми, з’ясувалося, що це не матеріальні цінності, а брак уваги. І, власне, такі зустрічі, повинні урізноманітнити тернопільським пенсіонерам дозвілля, – каже заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

 

 

Попередня стаття

Відсторонені від навчання діти, мають отримувати знання, – стверджують юристи (Відео)

Наступна стаття

Вік не на заваді: найстаршому учаснику турніру з шахів – 86

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.