У дитбудинку і чотирьох лікарнях Тернополя вже включили опалення (Відео)


Тернопіль готовий до опалювального сезону на 99,9%. Зокрема, КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» вже провело ремонт усіх міських котельнь та підготовило до опалювального періоду понад 150 км труб.

Тепло у домівках тернополян, відповідно до норм, увімкнуть, коли середньодобова температура не перевищує 8 градусів впродовж трьох діб. Проте у лікувальних закладах батареї вже стали теплими.

Тепло у лікарнях Тернополя почало з’являтися з початку місяця. Зокрема 1 жовтня опалення включили у Перинитальному центрі Тернопільської міської лікарні № 2. Другого жовтня – в обласній дитячій клінічній лікарні. Третього – тепло з’явилося в Обласному  спеціалізованому  будинку дитини «Малятко», а сьогодні, 4 жовтня, батареї будуть теплими у  комунальній лікарні №2 і  лікарні швидкої допомоги, – зауважив менеджер з адміністративної діяльності і зв’язків з громадськістю КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Олександр Лазарчук.

Додамо, що тернополяни досі боргують за газ та електроенергію понад 30 мільйонів гривень.

Попередня стаття

Як ставляться тернополяни до змін у законі, який вимагає навчати виключно українською? (Опитування)

Наступна стаття

Замість надати першу допомогу, медики принижували хвору

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.