Відсторонені від навчання діти, мають отримувати знання, – стверджують юристи (Відео)


З 10 жовтня тернопільських дітей, які не отримали жодної вакцинації проти кору, на період спалаху, відсторонять від відвідування дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді. Період спалаху визначається протягом 21 дня від останнього зафіксованого випадку захворювання на кір. Нововведення викликало жваві обговорення серед тернополян, адже схвалюють його далеко не всі. Юрист Тетяна Семусь зауважує, що у цій ситуації виникло протистояння статті 15 «Закону про захист від інфекційних хвороб» цілому ряду інших законів, які заперечують заборону відвідування навчальних закладів. Пані Тетяна радить батькам не вакцинованих дітей поцікавитися у керівників навчальних закладів, яким чином протягом карантину здорова дитина, яку не пускають до школи, отримуватиме всі знання, які законно має право отримати

Попередня стаття

Замість надати першу допомогу, медики принижували хвору

Наступна стаття

Тернопільським пенсіонерам урізноманітнять дозвілля (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.