Вік не на заваді: найстаршому учаснику турніру з шахів – 86

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Фото з соцмереж

До Дня людей похилого віку  у Тернополі відбулися змагання з шахів та шашок серед чоловіків та жінок 60 років і старших. Тривав турнір чотири години, адже відбувався за коловою схемою.

Перше-друге місце у змаганнях з шахів вибороли Адам Крайнік та Віктор Юзюк, третє місце – Анатолій Невожа. Найстарший учасник змагань 86-річний Анатолій Мирошниченко посів четверте місце.

У змаганнях з шашок перше місце завоював Ростислав Шумський, друге місце виборов Роман Боднар, третє місце посів Михайло Гальма, четвертим був Степан Кушнір. Переможці та призери отримали грамоти, медалі та призи. Повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Попередня стаття

Тернопільським пенсіонерам урізноманітнять дозвілля (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі прокладуть ще одну тролейбусну лінію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.