Юні тернополяни боряться за перемогу у чемпіонаті України з футболу (Відео)


Поєдинок четвертого туру у чемпіонаті серед 19-річних футболістів відбувся 4 жовтня на полі тернопільської ДЮСШ з футболу у парку “Топільче”. Господарі поля двічі засмутили воротаря івано-франківської “Ніки”. Обидва голи на рахунку нападника тернопільської ДЮСШ Сергія Шергея. Один із тренерів команди Андрій Яблонський констатує нелегку перемогу своїх підопічних. Виграти вдалося лише завдяки проявленим бійцівським якостям та бажанні до перемоги. Для команди ДЮСШ ця перемога стала другою у сезоні.

– Це знайомий нам суперник, ми вже зустрічались з ним в першості України в Вищій лізі. Сьогодні –  не проста перемога. Її отримали за рахунок сили волі гравців. Футболісти мужньо грали до кінця, – підсумовує тренер тернопільської команди.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині син вбив маму

Наступна стаття

На Тернопільщині трактор злетів з 40-метрового обриву

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.