Чи потрібні у школі уроки музики та фізкультури? (Опитування)


Згідно з новим законом «Про освіту» школярів можуть позбавити уроків музики та фізкультури. Документ уже набув чинності і тепер дітям необов’язково долати кроси чиздавати інші фізичні нормативи. Заняття у спортивній секції учням можуть зарахувати як обов’язкові години на уроці фізкультури. Відповідне рішення стосується і відвідувань уроків музики.

Чи потрібні у школі урокифізкультури та музики – думки тернополян дивіться у програмі «Першого Інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» «Власне бачення».

 

Попередня стаття

Незабаром на Тернопільщині очікують заморозки

Наступна стаття

На Тернопільщині десятки єврейських надгробків викинули на смітник (Фото)

One Comment

    Avatar
  • не можно їх скасовувати. бомузика виховує душі. а фізкультура-тіло.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.