У ДТП на Тернопільщині одна людина загинула, інша – в реанімації

Дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком трапилася на об’їзній дорозі Козови. На автошляху Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка водій автомобіля Renault Trafic, здійснюючи обгін, не впорався з керуванням. Транспорт занесло на ліве узбіччя, де він злетів у кювет і перекинувся. Водій загинув на місці пригоди. 33-річну пасажирку з травматичним шоком і в церебральній комі бригада швидкої госпіталізувала до реанімаційного відділення. У жінки медики зафіксували відкриту черепно-мозкову травму та перелом основи черепа. Триває слідство. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

На Тернопільщині внаслідок негоди знеструмлені майже 20 населених пунктів

Наступна стаття

Лише один цукровий завод на Тернопільщині приступив до роботи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.