На Тернопільщині чоловік загинув, зірвавшись з даху дитсадочка

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

31-річний тернополянин разом з бригадою проводили ремонтні роботи в дитячому садочку в Озерній. З невідомих причин, чоловік впав з даху. Про нещасний випадок правоохоронців повідомили медики. Внаслідок падіння з висоти, загиблий отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа та забій мозку. Травми виявилися не сумісними з життям – він помер в кареті швидкої допомоги.

Обставини трагедії з’ясовують правоохоронці. За даним фактом розпочали кримінальне провадження – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, яке спричинило загибель людини. Повідомляє ГУНП в Тернопільські області.

 

Попередня стаття

Десять днів тіла двох тернополян пролежали у зачиненій квартирі

Наступна стаття

Лановецькі школярі замінили поліцейських (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.