На Кременеччині у ДТП розбилось троє людей (Відео)


На  автодорозі Остріг-Кременець поблизу села Підлісці зіткнулись дві автіки: Москвич АЗЛК-2140 та Volkswagen Touareg. Водій легківки виїхав на проїзну частину дороги з правого узбіччя та зіткнувся з позашляховиком.

Від отриманих травм на місці автопригоди загинуло двоє пасажирів з Москвича – жителі села Великі Млинівці 1978 та 1994 років народження та двадцятивосьмирічний водій. До лікарні потрапив і водії позашляховика. Він із закритою черепно-мозковою травмою та скальпованою раною лобно-тім’яної ділянки у травматологічному відділенні Кременецької районної лікарні .

Подія внесена в ЄРДР за частиною 3 статті 286 КК України. Триває слідство. 

Попередня стаття

Невиправданий шопінг: дитина плакала понад годину у зачиненому автомобілі

Наступна стаття

Найчастіше злочинцям довіряють пенсіонери

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.