Невиправданий шопінг: дитина плакала понад годину у зачиненому автомобілі

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Про те, що у зачиненому автомобілі плаче півсторічний хлопчик тернопільських патрульних повідомили перехожі. Дитина не реагувала на втішання людей і продовжувала кричати. Правоохоронці почали розшукувати батьків в усіх сусідніх будинках по вулиці Тарнавського. Зрозумівши, що це марно, хотіли розбити вікно у машині. Проте, боялися, аби скло, що розлітатиметься, не поранило дитину. Тоді вирішили викликати службу рятувальників, але надійшли батьки.

Поведінка дорослих була дивною – на думку батьків, нічого страшного не сталося. Вони просто пішли до магазину, а хлопчика залишили, бо не хотіли його будити.  Патрульні провели з батьками роз’яснювальну бесіду. Повідомляє Патрульна поліція Тернополя.

 

 

Попередня стаття

Чи не втомлюють тернополян фестивалі? (Опитування)

Наступна стаття

На Кременеччині у ДТП розбилось троє людей (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.