У селах на Тернопільщині бракує гуртків (ОБГОВОРЕННЯ НАЖИВО)


Діти повинні всебічно розвиватися. Важливими є уроки та позакласні заходи. У Тернополі та районних центрах – достатньо гуртків. Натомість існує проблема у селах. Про це під час обговорення Закону України «Про освіту» зауважила начальник управління освіти Тернопільської ОДА Ольга Хома.

  • Батьки повинні враховувати те, що фінансово у школі не має змоги надати гуртки всіх нарямків. Особливо це стосується маленьких населених пунктів. Проте відповідні послуги надають у районних центр. Проте тут може існувати проблема з довозом школярів

Нагадаємо, чи можна знання здобуті на позакласних заходах перерахувати, як вивчений урок – сьогодні НАЖИВО говоритимемо з експертами:

– Ольгою Хомою, начальником управління освіти Тернопільської ОДА;

– Олександром Остапчуком, директором школи-ліцею №6 ім. Н.Яремчука;

– Мар’яною Гевко,  головою  ГО «Молодіжний центр розвитку «МІСТ»;

– Дмитром Андрієшиним, в.о. директора ДЮФК «Чемпіон»

 

Попередня стаття

Гуртки повинні доповнювати шкількі уроки (ОБГОВОРЕННЯ НАЖИВО)

Наступна стаття

Артистам, які гастролююють у Росії чи Криму, на Тернопільщину – зась.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.