Коронація копії Зарваницької чудотворної ікони у Ватикані (Наживо)


Сьогодні об 11:15 розпочалася Коронація копії Зарваницької чудотворної ікони у Ватикані. Очолив месу Отець Франциск. Трансляція – з Ватикану (Італія).

У Ватикані на площі святого Петра у Римі триває урочиста Літургія. З нагоди канонізації чотирьох мучеників і чотирьох святих вірні з цілого світу можуть публічно почитати копію Чудотворної Ікони Зарваницької Матері Божої.
Корони для ікони Матері Божої із Марійського духовного центру в Зарваниці благословить Папа Римський Франциск. Цю копію у 1922 році написав митець Петро Холодний, коли реставрував її оригінал.
Коронація ж самої Зарваницької Ікони відбулася ще 150 років тому коронами, благословенними Папою Пієм ІХ. Оригінал Зарваницької ікони Матері Божої постійно перебуває у парохіяльній церкві в Зарваниці.
Попередня стаття

Як тернополяни рятуються від холоду? (Опитування)

Наступна стаття

Згоріла птахоферма на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.