На Тернопільщині висадили найдовшу в Україні катальпову алею

Фото з соцмереж

Найдовша в Україні катальпова алея розташована в Тернополі. Вона налічує 169 дерев і має майже 1500 метрів завдовжки. За словами міського голови, катальпи у парку «Топільче» висаджували протягом року.

Алея з назвою  «Файне місто Тернопіль» є природоохоронною акцією, яка поєднує два напрямки: екологічний та урбаністичний. Варто зазначити, що у Тернополі діє концепція комплексного озеленення міста. Відповідно до неї, у місті поступово проводиться заміна дерев. Повідомляє прес-службаТернопільської міської ради.

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж
Фото з соцмереж
Попередня стаття

Завтра тернопільські активісти прийдуть під стіни “білого” дому (Наживо)

Наступна стаття

На околиці Тернополя виявили повний пакет боєприпасів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.