Завтра тернопільські активісти прийдуть під стіни “білого” дому (Наживо)

У Тернополі формуються списки на підтримку великої політичної реформи. Завтра частина активістів відправиться під стіни Верховної Ради, інші прийдуть на акцію під стіни тернопільського «білого» дому.

– Ми виступаємо з вимогою ухвалити законопроекти щодо зміни виборчих правил (№1068-2), обмеження депутатської недоторканності (№6773) та створення антикорупційного суду (№6011). Адже всі закони приймаються за «закритими дверима». Люди не мають довіри до судів, не розуміють, як обираються депутати до ВР. Відтак нам потрібна велика політична реформа, – зауважила координаторка руху ЧЕСНО у Тернополі Юлія Ковальчук.

Зміна виборчих правил передбачає скасування змішаної виборчої системи. Це важлива частина Коаліційної Угоди, міжнародне зобов’язання України та передвиборча обіцянка Президента Порошенка, що є запорукою якісного оновлення політичної еліти України.

Як зауважив голова ГО «Автомайдан» Ігор Василів ідея Великої політичної реформи належить громадським активістам. А вже згодом її підтримали політичні сили.

Нагадаємо, у Тернопільському прес-клубі триває прес-конференція організаторів акції на підтримку великої політичної реформи. Перше інтернет-телебачення Тернопільщині «МедіаТОР» транслює подію НАЖИВО. Участь у прес-конференції  беруть:

– Юлія Ковальчук, координаторка руху ЧЕСНО у Тернополі (ГО CentreUA);

– Василь Томчишин, співголова ради коаліції ГО “Тернопільський центр реформ”;

– Анжела Кардинал, співголова ради коаліції ГО “Тернопільський центр реформ”;

– Представник ГО “Автомайдан”;

– Андрій Грицишин,керівник осередку ПП «Об’єднання «Самомоміч» у Тернополі, депутат міської ради;

– Петро Ландяк, лідер фракції “Громадянська позиція” в міській раді;

– Віталій Хоркавий, в.о. голови Тернопільскої міської ПО ВО “Свобода”;

Попередня стаття

Тернопільські активісти готуються до акцій на підтримку великої політичної реформи (Наживо)

Наступна стаття

На Тернопільщині висадили найдовшу в Україні катальпову алею

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.