Під стінами Тернопільської ОДА встановили «Вільний мікрофон» (Наживо)

Активісти та представники різних політичних сил вимагатимуть від керівництва області невідкладно звернутись до Верховної Ради України з вимогою ухвалити законопроекти щодо зміни виборчих правил, обмеження депутатської недоторканності та створення антикорупційного суду. Всеукраїнська акція з вимогою проведення Великої політичної реформи відбувається одночасно й у столиці під стінами Верховної Ради України та усіх обласних центрах України.

– Вночі сотні тернополян  виїхали в Київ, щоб там відстоювати свої права. Громадські організації різного спрямування, проте підтримують цю акцію воєдино. Скасувати недоторканність і створити антикорупційний суд – обіцянки влади, які за три роки не були виконані. Однією із головних вимог зараз є створення антикорупційного суду, – каже активіст Василь Томчишин.

Активісти зачитали звернення до представників тернопільської влади та закликали  учасників підписати його.

Під стінами Тернопільскої ОДА діє «Вільний мікрофон», де кожен бажаючий може висловити свою думку.

Трансляцію наживо дивіться на сторінці “Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР”.

Опубліковано МедіаТОР Вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Попередня стаття

Тернополяни приєднуються до Всеукраїнської акції на підтримку «Великої політичної реформи» (Наживо)

Наступна стаття

До «білого дому» активісти принесли мішки з грішми (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.