Водій, який на Будного збив дівчину, одразу найняв адвоката (Відео)


Сьогодні, 17 жовтня, на вулиці Будного на пішохідному переході водій «Сітроену» збив 23-річну тернополянку. Дівчину з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки госпіталізували до першої міської лікарні.  Водія іномарки доправили на освідчення. Натомість його права на місці автопригоди захищає адвокат.

– Водій попередньо був тверезим. Пристрій драгер показав нулі. ДТП водій «Сітроену» пояснює тим, що був ще інший учасник дорожнього руху, який перекрив йому видимість. Відповідно той не побачив пішохода і здійснив наїзд, – зауважив інспектор управління патрульної поліції Тернополя Тарас Пендрак.

На місці події працюю правоохоронці. Рух по вулиці Будного – ускладнений. Автомобіль «Сітроен» припаркований на узбіччі, а посередині дороги лежить сумка постраждалої.

– Я надаю правову допомогу тій особі, яка причетна до даного ДТП. Наразі підозри нікому не повідомлено. Тому ми не можемо говорити конкретно про винуватість даної особи, – каже адвокат водія, Андрій Майка.

Попередня стаття

На Будного водій «Сітроену» збив 23-річну тернополянку (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі репрезентували видання, що здивувало Європу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.