Грузин погрожував гранатою жителям Петриків (Відео)


На зупинці громадського транспорту в селі Петриків у шістнадцятирічної дівчини знайшли бойову гранату. Вибухівку до сумки сховав знайомий грузин.

– У тернопільське відділення поліції ГУНП України в Тернопільській області надійшло повідомлення, що в селі Петриків Тернопільського району на зупинці знаходиться підозрілий чоловік з предметом схожим на гранату. При опитувані учасників встановлено, що виник конфлікт між сім’єю, яка проживає в селі та громадянином Грузії. Останній погрожував гранатою, – розповідає т.в.о. начальника слідчого відділення Тернопільського відділення поліції Олег Грабчук.

Головний спеціаліст вибухотехнік вибухотехнічного відділу ГУНП в Тернопільській області Віталій Ярошенка зазначив, що бойова граната становила загрозу життю й здоров’ю. На місці її розрядили та направили на експертизу.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст. 263 ч.1 ККУ за яким передбачено покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Попередня стаття

Тернополянок закликають подбати про своє здоров’я (Відео)

Наступна стаття

Для порятунку маленьких тернополян придбали обладнання за 125 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.