Тернополяни зможуть придбати запорізьке взуття за півціни (Відео)


Проект Територія розвитку.

У Тернополі в торгово-розважальному комплексі «Подоляни» відкрили перший фірмовий магазин Запорізької взуттєвої фабрики «MIDA». Відтепер тернополяни зможуть придбати високоякісні вироби із натуральної шкіри та хутра у своєму місті. Торгова марка «MIDA» уже добре відома українським споживачам.

–  Ми шиємо взуття 25 років. Маємо хороший досвід шиття, ми відповідаємо перед споживачем за свою якість. З нами зручно та комфортно. Взувайте «Міду», – каже  керівник мережі фірмових магазинів ‘’MIDA’’  Антон Сиваш.

На полицях магазину розклали понад чотири сотні моделей взуття. Шиють у Запоріжжі чоловічі, жіночі та дитячі вироби. Сьогодні тернополянам пропонують зимову колекцію. Особливо пишаються льодоходами власного виробництва.

– Зимоходи розраховані вони на слизьку погоду. І, завдяки системі, вони забезпечують комфортне, безпечне пересування. Взуття зроблене з натуральної шкіри, вид «Крейзі» підкладка зроблена з натуральної шерсті, – каже адміністратор фірмового магазину ‘’MIDA’’ Ірина Макарова.

Оригінальне взуття для всієї родини уже облюбували тернополяни. З нагоди відкриття жителів міста обіцяють дивувати кількістю знижок. До прикладу, щопонеділка та щовівторка з 10 до 12 години  перших п’ять покупців можуть купити товар за півціни. Продумали й систему щоденних знижок: на першу пару – 10 відсотків, на другу  – 20, на третю – 30. А ще кожен клієнт може виграти романтичну вечерю в ресторані «Ковчег», заповнивши невеличку анкету. Постійним покупцям оформлятимуть картки знижок.

Фірмовий магазин взуття «MIDA» знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Текстильна,28Ч, ТРЦ «Подоляни» (1-й поверх)

Попередня стаття

На Бандери «Мерседес» врізався у «Тролейбус щастя» (Відео)

Наступна стаття

Жителів Тернопільщини закликають стерегтися ромів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.