Веселкова алея вздовж Тернопільського ставу (Відео)


Аераційний фонтан, який нещодавно змонтували на березі тернопільського ставу, створив ажіотаж. Тут щовечора збираються сотні людей, аби зробити світлини на фоні дивовижного краєвиду.

З обох сторін пішохідної зони різнокольоровими барвами підсвічується величезний 122-метровий водограй. Фонтан симетричний: одна сторона направлена в став, інша – в бік острівка «Чайка».

Довжина струменю води близько десяти метрів, висота – чотири. Основним завдання водограю є очищення тернопільської водойми і насичення її киснем. Проте, з облаштуванням підсвітки, це місце стало особливо гарним у вечірній час.

Працюватиме унікальний водограй допоки буде тепло. У міськраді припускають, що до 23 жовтня. Комунальники допоки проводять пусконалагоджувальні роботи.

Попередня стаття

10-річний хлопчик загинув під колесами молоковозу

Наступна стаття

Тернополянка, у якої вилучили 36 котів, прихистила нових тварин (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.