У Тернополі не працюватиме жодна котельна на твердому паливі (Відео)

Депутати міської ради проголосували за роботу та будівництво котелень на твердому паливі. Тридцять один депутат підтримав рішення –  у Тернополі не працюватиме жодна котельна на твердому паливі.

У рішенні ідеться: «Заборонити на території м. Тернополя експлуатацію котельнь чи інших генеруючих потужностей на альтернативних видах твердого палива, які не отримали позитивні експертні висновки, дозволи, сертифікати та ліцензії щодо дотримання державних будівельних, екологічних, санітарних та природоохоронних норм, або інших вимог, передбачених чинним законодавством». 

Проте активісти не задоволені таким рішенням.

– Сесія показала, що мер не слухає громаду. Опалювати хочуть торфом ще й подрібненим, ми дихатимемо торфом, – зауважила громадська активістка Юлія Мамчак.

Натомість мер міста Сергій Надал зауважив, що тернополяни мають величезний борг за газ. Щоб у домівках тернополян було тепло, потрібні альтернативні види палива.

Щодо котелень на торфі, депутати проголосували – до моменту підготовки всіх документів їх не вводитимуть в експлуатацію.

 

 

Попередня стаття

Громадські активісти заявляють про велику кількість незаконних забудов (Наживо)

Наступна стаття

За невдалий жарт тернополянин може сісти до в’язниці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.