На Тернопільщині більшає крадіжок та умисних вбивств (Відео)


За січень-вересень 2017-го року, за словами головного поліціянта в області Олександра Богомола, надійшло понад 70 тисяч заяв про кримінальні правопорушення. З них відкрито 6 тисяч, що майже на 10 відсотків більше, ніж у минулому році.

– 1726 злочинів відноситься до важких, що на 16 відсотків більше, ніж у 2016-му році. Але цей ріст пов’язаний за рахунок відкриття латентних злочинів. Крадіжок за дев’ять місяців збільшилося на 5,3 %, грабежів на 3,5 %. Приємно те, що у цьому році ми на 4,6 % краще розкриваємо злочини, – розповів начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Правоохоронці викрили чотири організованих злочинних групи, до складу яких входило 22 особи. На їхній совісті 102 тяжких та особливо тяжких злочини. Кількість квартирних крадіжок та дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками, – розповідає поліцейський, зменшилася завдяки оперативно-профілактичним заходам.

Також протягом 2017-го року правоохоронці зареєстрували 137 злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю і боєприпасами. З незаконного обігу вилучено 74 одиниці вогнепальної зброї, 5497 набоїв, 12 одиниць холодної зброї, 4597 вибухівок та 97 вибухових пристроїв. Задокументували оперативники й 8 кримінальних правопорушень у сфері торгівлі людьми.

 

Попередня стаття

Яблука з Тернопільщини жителі країн Азії вважають найсолодшими (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщину йде сніжний циклон з Білорусії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.