На Тернопільщині легківка врізалася у фуру: водій загинув, його дитина – у важкому стані

Сьогодні, 30 жовтня на Теребовлянщині неподалік села Плебанівка сталося смертельне ДТП. Не розминулися іномарка та вантажівка внаслідок чого одна людина загинула, а маленьку дитину у важкому стані бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Connect виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у DAF. Механічні ушкодження отримав й третій автомобіль, який проїжджав повз аварію. У транспорті лише побите вікно, пасажири та водій не постраждали.

Кермувальник з Fordу загинув на місці автопригоди. Його малолітню дитину у важкому стані доправили до лікарні. Триває слідство, повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Понад півсотні сіл Тернопільщини об’єдналися в громади (Відео)

Наступна стаття

Чи варто збільшувати територію Почаївської лаври? (Опитування)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.