Повалені дерева та знеструмлені села: наслідки негоди на Тернопільщині

Через негоду на Тернопільщині знеструмлено 68 населених пунктів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. Загалом з 29 на 30 жовтня внаслідок ускладнення погодних умов, через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 389 населених пунктів у 10 областях України. Рятувальники досі працюю над відновленням електропостачання.

Також за ніч підрозділи Управління ДСНС України у Тернопільській області 5 разів розчищали дороги від гілля та дерев, повалених, внаслідок сильних поривів вітру .

Зокрема, 29 жовтня, о 11:30 гілля загородило дорогу по вулиці Довженка. 30 жовтня о 00:35 черговим аварійно-рятувальним відділенням здійснено порізку дерева, що впало на проїжджу частину, поблизу с. Ступки Тернопільського району. Рятувальники розчищали проїжджу частину поблизу с. Боричівка Теребовлянського району, на виїзді з м. Бережани, на трасі Бережани – Рогатин.

Також черговим караулом ДПРЧ-12 Управління здійснено порізку трьох дерев, що впали на проїжджу частину між селами Боричівка та Іванівка Теребовлянського району.

Попередня стаття

Як тернополяни ставляться до переведення годинників на зимовий час? (Відео)

Наступна стаття

Відтепер одружитися та отримати посвідчення водія тернополяни зможуть у ЦНАПі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.