Перевтілившись у “нечисть”, тернополяни зустріли Хелловін (Відео)

Відьми, вампіри, перевертні та маги – на одну ніч тернополяни перетворилися у героїв потойбіччя. Таких гостей у ніч з 31 жовтня на 1 листопада приймав Bunkermuz. Кажуть, у закладі не відзначали Хелловін, а святкували Відродження масонської ложі.
– Подейкують, ще  у XIX столітті в Тернополі існувала своя «Масонська ложа». Оскільки історія оповита багатьма легендами, ми інтерпретуємо її по-своєму. Замість графа Дракули у нас автор «Енеїди» і перший український масон Іван Котляревський. Vасонів часто пов’язують з містикою, тому Котляревський з іклами і кров’ю. Також у нас є містичний портрет Івана Франка, який був каменярем, а масони це вільні муляри. Проте, масоном може стати будь-хто, хто пройде випробування кров’ю та вогнем, – розповіла  арт-директор  Bunkermuz Марічка Юрчак.
Серед містичних істот були також позитивні персонажі. Зокрема, на заході було багато дітей у костюмах добрих відьмочок та вампірів.  

Попередня стаття

Труп скаженої собаки, яка покусала жінку у Кременці, спалили

Наступна стаття

13-річну закохану шукали всі поліцейські наряди Тернопільщини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.