До роботи з електронним квитком підготували понад 70% тернопільських маршруток

Поки що вартість проїзду для тернополян не змінилася. Проте, громадський транспорт активно готують до роботи з електронним квитком. Сучасним устаткуванням вже обладнали понад 70% маршрутних таксі, – повідомив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський.

Диференційований тариф на проїзд в Тернополі почне діяти вже до кінця листопада. Дату визначать на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Зекономити на проїзді мешканцям міста допоможе  «Соціальна картка тернополянина. Понад 45 тисяч бажаючих вже подали заявки на її  отримання. Оформити картку можна  у: ЦНАПі, управлінні соціальної політики міської ради, в оператора електронних систем та через сайт https://fayna-karta.te.ua/. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

Викрадену львівську ікону знайшли у капличці посеред поля на Тернопіллі (Відео)

Наступна стаття

Особу загиблого в ДТП на Протасевича встановили. Відео аварії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.