Вночі у Тернополі збили пішохода. Поліція встановлює особу загиблого

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на Протасевича 1 листопада близько 23:00 години. За кермом BMW-525 був 19-річний житель села Малий Ходачків. Кермувальник їхав в напрямку Збаразького кільця. Раптом, поза межами пішохідного переходу, на проїжджу частину вибіг чоловік. Водій не встиг пригальмувати. Пішохід загинув на місці.

Повідомив поліцію місцевий житель, який заявив, що невідомий автомобіль збив людину та втік. Проте, за словами правоохоронців, водій автомобіля не тікав. Він від’їхав кілька метрів та зупинився. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичне сп’яніння. Триває слідство.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого. Вони просять придивитися до фото чоловіка. Можливо, хтось його впізнає або ж знає координати рідних.

Загиблому на вигляд близько 25 років, був одягнутий в джинси синього кольору, бордову кофту та червону байкову куртку з темними рукавами. При собі не мав ні документів, ні мобільного телефону. Очевидці кажуть, що перед ДТП його бачили в клубі Амстердам.

Будь-яку інформацію про невідомого можна повідомити за номерами телефонів: 27-11-70 або на лінію “102″.

Попередня стаття

Оформити спадщину можливо. Листопадові зміни – фейк (Відео)

Наступна стаття

Через пожежу на Гайовій без роботи залишаться 16 робітників (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.