Четвертий молодіжний мер Тернополя прагне об’єднати місцеву молодь (Відео)


У Тернополі обрали нового голову Молодіжної міської ради. Леся Голик є членом Спілки Української Молоді в Україні, головою ТМО СУМ у Тернополі, брала участь та організовувала міжнародні проекти обмінів з Німеччиною, Польщею та Естонією. Каже, маючи значний досвід у громадській сфері, знає як об’єднати міську молодь.

–  Чим вища посада, тим більша відповідальність і тим більше ти можеш зробити. Маючи за плечима вже певні знання, вищу юридичну та педагогічну освіту вирішила спробувати себе у молодіжній міській раді. Адже молодь у Тернополі дуже активна. Важливо їхню жагу до праці спрямувати у правильне русло, – зауважила молодіжний мер Тернополя Леся Голик.

Незважаючи, що дівчина лише нещодавно стала молодіжним мером, вже має чіткий план щодо подальшої роботи. Каже, активно працюватиме над релігійно-культурними проектами, спортивними та розважальними заходами. За зиму планує максимально організувати проекти, аби у теплу пору залучити до них якнайбільше тернополян.

Додамо, молодіжна міська рада є консультативно-дорадчим органом Тернопільської міської ради та її виконавчого комітету з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії міської ради та  молоді міста Тернополя, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, які впливають на життя молоді та її участь в усіх сферах життя суспільства в місті.

Попередня стаття

Новоутворену тріщину на дамбі Тернопільського ставу законсервують

Наступна стаття

Ще однією країною без візи подорожуватимуть тернополяни

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.