Новоутворену тріщину на дамбі Тернопільського ставу законсервують

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Тріщина, яка утворилася на місці нещодавнього ремонту дамби Тернопільського ставу є поверхневою. Вона не розширюється, що свідчить – проблеми із монолітною плитою немає, – зазначив начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик.

Поперечна тріщина з’явилася між ділянками, відремонтованими у різні роки. Першу чергу робіт виконали ще минулого року, у цьогоріч розпочали ремонт від гідротехнічних споруд до, так званого, польського шлюза. Капітальний ремонт цієї ділянки дамби виконував «ТехноБудЦентр», а  гідротехнічних споруд  та облаштування монолітної плити – ТОВ «Тернопіль Мостобуд».

Аби з’ясувати, чи немає тріщин в монолітній та пошкоджень у розподільчій бетонній плитах, наступного тижня фахівці перевірять декілька ділянок дамби. Наразі все свідчить про те, – каже Олег Вітик, – що тріщина є зовнішньою. Якщо внутрішні пошкодження не виявлять, то шов законсервують на зиму за допомогою бітумної обробки.

Попередня стаття

Особу загиблого в ДТП на Протасевича встановили. Відео аварії (Відео)

Наступна стаття

Четвертий молодіжний мер Тернополя прагне об’єднати місцеву молодь (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.