Відтепер тернополяни їздитимуть до Києва двоповерховими поїздом

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Швидкісний двоповерховий поїзд складом Skoda Wagonka виїхав на маршрут 4 листопада. У ньому – 636 пасажирських місць. Цього разу подбали й про мешканців невеликих міст Поділля. Аби вони могли безперешкодно  доїхати у Київ, новий потяг зупинятиметься не лише в обласних центрах, а також у Козятині, Калинівці, Гнівані, Деражні, Волочиську.

Поїзд «Інтерсіті» № 747 Київ – Тернопіль курсуватиме щоденно, крім понеділка. Відправлятиметься він зі станції Київ-Пасажирський о 17:24 та прибуватиме до Тернополя о 23:25. Зворотно – відправлення з Тернополя о 04:06 та прибуття до Києва о 09:58. Повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.

Попередня стаття

На Тернопільщині відновлюють єврейські кладовища. Розпочали з Кременця (Відео)

Наступна стаття

Заради 13-річної учениці майже два десятки педагогів вчаться додатково (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.