На об’їзній Тернополя згорів автомобіль та кіоск автозапчастин

ДТП трапилася поблизу  автозаправної станції на вулиці Гайова у Тернополі.  Водій автомобіля Mitsubishi Pajero Wagon, не обравши безпечної швидкості руху, врізався в металеву електроопору неподалік автозаправки. Після цього іномарку знесло і вона в’їхала ще й в кіоск автозапчастин.  Внаслідок удару автівки в опору виникла іскра кабелю, через яку, разом із залишками бензину на асфальті, спалахнула пожежа. Автомобіль та кіоск згоріли.

На момент аварії в автомобілі перебували двоє пасажирів. Одного з них з термічними опіками першої та другої стадії бригада швидкої доправила в реанімаційне відділення. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Причину ДТП встановить слідство. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

Володимир Мотика

Наступна стаття

Збаразькі курсанти миються в душі раз у тиждень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.