Збаразькі курсанти миються в душі раз у тиждень (Відео)


Один бойлер на півтори сотні студентів. У таких спартанських умовах живуть курсанти Збаразького військового коледжу. На всіх жителів гуртожитку – 60 літрів теплої води. Тож студенти записуються в черги і миються за графіком.

– Зранку в нас 10 хвилин на особисту гігієну. У санвузлі в кінці коридору декілька вмивальників лише з холодною водою. Загартування зранку – корисно. А в душі миємося за чергою, по курсах, – розповідає курсантка 2 курсу Збаразького військового коледжу Юлія Флют.

Директор Збаразького військового коледжу каже, що гарячу воду могли отримати лише за допомогою нагрівача. Бойлер на 60 літрів, тому створювалися черги, це тягнулося днями. Милися курсанти щотижнево.

Поліпшити умови вихованцям допомагають поляки. За фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Польщі у корпусах закладу оснащують сучасні душові кабіни з потужними нагрівачами. Роблять це за європейським зразком. На даху гуртожитку встановили 15 колекторів, які нагріватимуть воду від сонячної енергії.

 

Попередня стаття

На об’їзній Тернополя згорів автомобіль та кіоск автозапчастин

Наступна стаття

Популяризувати рідну мову крізь кордони: кременчанин, живучи у США, перекладає книжки українською (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.