На Тернопільщині розпродують племінних коней, бо годувати дорого (Відео)


Через київських власників з-під молотка повинно піти тридцять тварин Ягільницького кінного заводу. Коней планують розпродати до Нового року, бо на утримування одного щомісяця йде понад 3 тисячі гривень.

Через поспіх тварин розпродають задешево. Кажуть, головне, аби вони знайшли нову домівку та тішили нових власників.

– Коні ніколи не приносили прибутку. Ми вже маємо понад мільйон боргу і ця сума зростає. На Ягільницькому заводі утримується 130 племінних коней – тридцять з яких ми маємо продати. Це тварини не старші семи років. Двох вже купили. Сподіваємося, так справа і далі піде. Адже до найгіршого розвитку подій, до забою тварин, готуватися не хочемо. Навпаки, розвиватиме завод, плануємо знову запустити кінну школу, – розповідає заступник директора по конярству Михайло Фучила.

Вартість одного коня від 20 до 35 тисяч гривень. Ціна залежить від віку, породи та навичок тварини. Проте у Ягільницькому кінному заводі кажуть, їхні тварини мають гарний родовід та фізичну підготовку.

Попередня стаття

Нова вакцина проти грипу «Мічиган» вже є в тернопільських аптеках

Наступна стаття

«Справа рюкзаків» Авакова», – що думають тернополяни про захист сина (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • Хочу купить 0508748207 Михаил.

  • Avatar
  • 0680375927

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.