У шкільному спортзалі на Тернопільщині перегнилу підлогу замінили гумовим покриттям (Відео)


Проект Територія розвитку.

Спорт в безпечних умовах. Відтепер учні Залісецької школи на Збаражчині займатимуться фізкультурою у сучасному спортивному залі. Днями тут встановили спеціальне гумове покриття, яке фахівці вважають одним з найбезпечніших у світі.

 У Залісецькій школі майже 140 учнів. Діти активно грають у футбол, волейбол, баскетбол та теніс. Проте, розвивати здібності школярам до сьогодні було ніде. Від початку навчального року майже всі уроки фізкультури – надворі.

 – Протягом останніх років змінювали вікна, двері, старі конструкції. Нагальна потреба – заміна підлоги. Щороку її ремонтували своїми силами, але грибок був постійно. Через рік-два знову те саме, – розповідає директор Залісецької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. Чабана.

Сьогодні і вчителі, і діти задоволені, – їх спортзал нарешті ремонтують. Усі фінансові затрати взяв на себе Агрохолдинг «МРІЯ», котрий вже кілька років працює у Збаразькому районі.

– На заміну підлоги використали в цьому році 80 тисяч гривень, а загалом для потреби села надано допомогу в понад сто тисяч гривень, – каже директор благодійного фонду Агрохолдингу «МРІЯ» Василь Мартюк.

Те, що дорослі міряють грошима, діти вважають безцінним. Обіцяють носити спортивну форму, а заняття без перевзуття навіть не уявляють.

Десятикласниця Залісецької школи Альона каже, що у цьому спортзалі зможуть і баскетбол грати, і на скакалках скакати.

Освіта – один з найважливіших напрямків благодійної діяльності Агрохолдингу «МРІЯ». Щороку компанія виділяє гроші на утеплення приміщень навчальних закладів та шкільний інвентар. У 2017 вклали чотири мільйони гривень. Обіцяють: соціальні ініціативи підтримуватимуть і надалі.

 

Попередня стаття

Любов Бурак

Наступна стаття

Василь Солтис

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.