Вбивцю сестри-інваліда та немовляти ув’язнили на 14 років

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

За вбивство тритижневого немовляти та сестри-інваліда житель Теребовлі проведе за гратами 14 років. Такий вирок виніс суд. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, теребовлянець у липні 2015 року придушив вагою власного тіла тритижневе немовля. А вже у вересні того ж року п’яним побив сестру-інваліда1 групи. Мовляв, заважала своїм криком дивитися телевізор. Завдавши їй ударів у голову, залишив в безпомічному стані, закривши рот подушкою. Дівчина померла. Обидві жертви злочину померли внаслідок черепно-мозкових травм та механічної асфікції. Суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні злочинів і призначив йому покарання у виді 14 років позбавлення волі. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Нововведення у професіях не призведуть до скорочення медпрацівників на Тернопільщині

Наступна стаття

Щоб врятувати дітей від невідомої хвороби батькам потрібно 36 тисяч євро (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.