Пам’ятник вчителю за мільйон, – тернополяни обурені (Відео)


У Тернополі підбили підсумки двотижневого голосування за проекти «Громадського бюджету». Переможцями стали 6 великих, які розраховують на мільйон гривень, та 11 малих проектів, на реалізацію яких піде по сто тисяч гривень.

Проект пам’ятник вчителю набрав понад тисячу голосів, і став лідером. Чи схвалюють тернополяни виділення мільйона гривень на пам’ятник вчителю? – дивіться у проекті «Власне бачення» першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

«Свято Гарбуза» задля благодійності: тернопільські учні провели ярмарку

Наступна стаття

Тернопільський дитсадок «труїть» дітей димом

2 Comments

    Avatar
  • Більшість моїх колег учителів не схвалює цей проект,а мільйон гривень можна потратити для змістовного дозвілля школярів.

  • Avatar
  • не забагато пам’ятників для нашого невеликого міста? коли на черзі пам’ятник меру???

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.