14 листопада – Міжнародний день логопеда

Міжнародний день логопеда відзначають 14 листопада. Вчитель-логопед працює не лише над неправильною вимовою звуків, а й з усіма порушеннями мовлення. А це – загальне недорозвинення мовлення, її відсутність, порушення голосу, темпу і тембру мови, мовні відхилення внаслідок патології центральної нервової системи.

Переважно пацієнтами логопеда є, беззаперечно, діти дошкільного і молодшого шкільного віку. Ці фахівці працюють в школах, поліклініках, відкривають власні кабінети, але об’єднує їх одна спільна риса — усі без винятку логопеди прагнуть допомогти своїм пацієнтам.

Процес коригування мовлення у дитини – тривалий шлях, який вимагає величезного терпіння його батьків і близьких, дисципліни з боку самої дитини. Рання діагностика мовленнєвих відхилень є запорукою успішних логопедичних занять. Пам’ятайте, за результатом завжди стоять конкретні люди – вчителі-логопеди.

У Міжнародний день логопеда ми приєднуємося до численних привітань на адресу наших незамінних вчителів-логопедів і бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у їх нелегкій праці, родинного тепла і простого людського щастя! Зі святом вас, дорогі логопеди!

Попередня стаття

Важким автам на Гаївський міст зась. Схема об’їзду

Наступна стаття

Дві сотні комп’ютерів під гральний бізнес. Подружжя з Тернопільщини заплатить штраф

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.