«Заміновані» вокзали: у Тернополі на годину евакуювали пасажирів (Відео)


З різницею в п’ять хвилин надійшло повідомлення до диспетчерів авто та залізничного вокзалів. Невідомий чоловік сказав, що обидві установи заміновані.

Спочатку повідомлення отримали працівники автовокзалу, а згодом зателефонували ще й на залізничний. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, криміналісти, служба надзвичайних ситуацій, кінологи, бригади екстреної меддопомоги. На автовокзалі фахівці оглянули приміщенні і нічого не знайшли. Людей евакуювували. Така ж історія повторилася і на залізничному вокзалі.

Відповідні служби працювали на залізничному вокзалі близько години. Евакуювали всіх людей. Але псевдо замінування не вплинуло на рух потягів. За цей час на станції Тернопіль поїздів не було, тому і не відбулося жодного збою, – повідомив начальник вокзалу станції Тернопіль Ігор Петрик.

Правоохоронці встановлюють звідки і хто здійснив ці дзвінки.

Попередня стаття

Утеплення багатоквартирного будинку за 400 гривень (Відео)

Наступна стаття

16 листопада – День працівників радіо, телебачення і зв’язку (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.