Дванадцять років тюрми за дозвіл на кіоск

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел10 тисяч гривень вимагала від підприємця голова однієї із сільських рад Борщівського району. За ці кошти чиновниця мала видати рішення сесії про надання дозволу на розміщення кіоску з продажу їжі швидкого приготування на території села.
Перерахувати кошти підприємець мав на картковий рахунок голови сільради. Після одержання квитанції про зарахування грошей на картку жінка дала вказівку секретарю сільської ради виготовити відповідне рішення. А згодом завірила документ особистим підписом та печаткою.
Слідство у справі завершили. Працівники прокуратури Тернопільської області направили до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України – одержання неправомірної вигоди. За вимагання хабара голові сільради загрожує від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.
Попередня стаття

Обережно п’ятниця. У цей день найчастіше стаються ДТП (Відео)

Наступна стаття

Обирають, бо дешево: в Тернополі дві тисячі іноземних студентів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.