В унікальний онлайн університет запрошують маленьких тернополян

Перший Німецький цифровий дитячий університет у рамках Українсько-німецького року мов 2017-2018 відкриє в Україні Goethe-Institut. Учнями закладу можуть стати діти зі знанням німецької мови, а також ті, хто бажає розпочати її вивчення, незалежно від місця проживання. Вік дітей – від 8 до 12 років.  Навчання проводитимуть  в онлайні та безкоштовно.

У дитячому цифровому університеті буде три факультети: «Людина», «Природа» і «Техніка». Іноземну мову дітям викладатимуть через призму вивчення цікавих дітям предметів. Адже Німецький цифровий дитячий університет використовує саме методику CLIL – фахово та мовно інтегроване навчання.

Протягом навчання учасники збиратимуть «бейджі» і отримуватимуть таким чином нові титули – студента, бакалавра, маґістра, доктора і, нарешті, професора. Головними персонажами онлайн-платформи виступають розсіяний, проте геніальний професор Ейнштейн, а також його помічниця наукова співробітниця Софi Шлау. Зареєструватися на онлайн-навчання можна за посиланням: https://goo.glQC5Jp7.

Попередня стаття

Тернопільська студентка з Нігерії заспівала «гімн» нашого міста (Відео)

Наступна стаття

Подбати про військових напередодні Миколая просять тернопільські волонтери

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.